bg

Членове

Телеграф Назад

Вестник  “Телеграф” е един от утвърдените лидери на националния медиен пазар. Динамичното му развитие, социалната му ангажираност, модерна графика и цена го превръщат в най-тиражния национален всекидневник в страната. Вестник “Телеграф” е създаден през ноември 2002 г. Разпространява се на територията на цялата страна. Излиза от понеделник до неделя.

Вестник “Телеграф” е единственият български всекидневник, който от създаването си досега непрекъснато увеличава тиража си – повече от 10 пъти.

“Телеграф” е вестник за новините, такива каквито са, написани кратко, точно и ясно. Основните рубрики са – Вътрешна информация, Бизнес, Свят, Спорт (най-обширен в сравнение с другите всекидневници), Светски клюки и любопитно от света на музиката, киното , модата, Развлечения – кръстословица и вицове. В петък като приложение излиза развлекателна книжка с всички ТВ програми и модерен формат. Налага се на рекламния пазар, поради високия си 170 000-ен тираж, богато развлекателно съдържание и е седмичен носител на рекламата.

 

Главен редактор: Васил Захариев

Отговорен секретар: Яне Янев

Сайт: www.telegraph.bg