bg

Членове

Монитор Назад

Вестник „Монитор” е български национален всекидневник. Създаден е през септември 1998 година, за да възроди идеала на независимия печат в България. Следен е с особено внимание в деловите, политическите и дипломатическите среди. Авторитетът му в обществото е традиционен и безспорен. 

„Монитор” обхваща целия спектър от обществен интерес: вътрешна и международна политика, икономика, анализи, интервюта, обществен живот, култура, спорт. Идеята на вестника е да бъде обективен към информацията и честен към читателите си, да разглежда събитията в дълбочина, да е балансиран и със собствен стил на списване. Мисията на вестника: интелигентно и със спокоен тон да лансира основните ценности на обществото и да провокира положителни емоции сред аудиторията.       

„Монитор” е пълноцветен всекидневник, който излиза от понеделник до неделя. В петък предлага безплатна книжка с телевизионните програми. Изданието се разпространява на територията на цялата страна. Вестникът се е доказал, като изключително добър рекламоносител и не случайно  е на едно от челните мeста по рекламни обеми и приходи. В продължение на години „Монитор” запазва непроменен пазарния си дял, което е добър показател за стабилизация към дадения икономически момент.

„Монитор” предлага хомогенна и добре обособена аудитория от активни и добре образовани градски жители с високи доходи.  Тези демографски характеристики на читателите му го правят изключително привлекателен за рекламодатели от следните сектори: финансови услуги, телекомуникации, здравния и образователен сектор, автомобили и строителство.

 

Председател на редакционен съвет:  Тодор Варчев

Отговорен редактор:  Петя Бахарова

Отговорен секретар: Яне Янев

Сайт: www.monitor.bg

Издател:
"Монитор" EООД