bg

Членове

Икономика Назад

Списание ИКОНОМИКА е специализирано месечно бизнес издание, което цели да даде картина на динамиката на процесите в българското и световното стопанство, да бъде

помощник на предприемачите в лабиринта на общуването с държавните институции, да ги държи „в крак” с най-любопитните и нови достижения на технологиите и с обществените тенденции.

25% от 10 000-ния тираж на изданието се доставя лично до висшата държавна администрация, висшият и среден мениджмънт на търговските компании и представителства на чужди такива, посолства, луксозни хотели, както и в бизнес клас полетите на Австрийските авиолинии, Турските авиолинии, Луфтханза и ЕърФранс.

Списание ИКОНОМИКА е също така и организатор на традиционния конкурс за бизнес лидери с над 20 годишна история "Мистър и Мисис Икономика“. Основната цел на конкурса е да отличи и поощри успешните лидери, изтъкнати икономисти, финансисти и други професионалисти, допринесли за икономическото развитие на страната и утвърдили себе си и фирмата си като място за успешен бизнес и лично подражание.

Главен редактор: Невена Мирчева

Сайт: www.economymagazine.bg